Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2409
EURO
44,5220
IMKB
9.067,000
ALTIN
4.154,870
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KILIÇDAROĞLU CHP'NİN VİTRİNİNE ÇIKIYOR
KILIÇDAROĞLU CHP NİN VİTRİNİNE ÇIKIYOR
 
Kemal Kılıçdaroğlu, “TBMM Grup Başkanvekili” sıfatıyla MYK toplantılarına katılarak, görüş ve önerilerde bulunacak.
 
1.4.2009 - 22:45
GAZETEPORT'tan Yusuf Sahici'nin haberine göre,
yerel seçimlerde oy oranı ve belediye başkanlığı sayısını artıran CHP, yeni çalışma modeline geçiyor. Bu modelde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında CHP oylarını önemli ölçüde artıran Kemal Kılıçdaroğlu da yer alacak. Aralarında Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu 3 Grup Başkanvekili üye olarak MYK toplantılarına katılacak.

Kılıçdaroğlu, İstanbul’da CHP’nin 2004 yerel seçimlerinde yüzde 24.4 olan oy oranını yüzde 38.3’e taşıdı. İstanbul’daki 4 belediye başkanlığı sayısının 12’ye çıkarılmasının en etkili ismi olan Kılıçdaroğlu, AKP'nin geçmişte çok güçlü olduğu Kartal, Maltepe, Sarıyer gibi yerlerin de alınmasını sağladı.

YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI GELİYOR

CHP’de geçen Aralık’ta kabul edilen program ve tüzük değişiklikleri doğrultusundaki yeni çalışma modelinde, güçlü Genel sekreter dönemi kapanacak. Kılıçdaroğlu da yeni çalışma modeli içinde yer alacak. CHP’nin yeni çalışma modelinin satır başları şöyle:

MYK’DA DEĞİŞİM

Halen 21 olan partinin beyni konumundaki Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üye sayısı, 15’e inecek. Genel Başkan ile Genel Sekreter’in dışında yer alacak genel başkan yardımcılarının sorumlu olacağı özel ilgi alanı olacak.

GÖLGE KABİNE

Genel Başkan Yardımcıları “gölge kabine” gibi çalışacak. Başkan yardımcılarının sorumluluğundaki çalışma alanlarından bazılarını; Örgütlenme, Seçim, Partinin tanıtımı, Basın ve propaganda, Yerel yönetimler, Meslek kuruluşları, sendikalar ve STK, Dış ilişkiler, yurt dışı ve kadın örgütlenmesi oluşturacak.

KILIÇDAROĞLU YÖNETİME

Kemal Kılıçdaroğlu, “TBMM Grup Başkanvekili” sıfatıyla MYK toplantılarına katılarak, görüş ve önerilerde bulunacak.

LİDERİN “ADAMLARI”

Genel Başkan yardımcıları ile genel sekreter 80 kişilik, akademisyen ve bilim adamlarının da içerisinde yer aldığı Parti Meclisi üyeleri arasından seçilecek. Genel Başkan istediği zaman yardımcılarıyla genel sekreteri değiştirebilecek. Genel başkan yardımcıları da kendilerine parti içinden ya da dışından yardımcılar alabilecek.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"EN UCUZ VE GARANTİLİ SUİKAST YÖNTEMİ KAZADIR"

ŞENER:"AŞAĞIDAN YUKARIDAN YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR"

DEVLET BAKANI BAĞIŞTAN İLGİNÇ ŞİKAYET
»  79 YILLIK CUMHURİYET Mİ?6 YILLIK AKP İKTİDARI MI?
»  ANKARA'DA SEÇİME YARGI EL KOYDU
»  "ÇÖPTEKİ OYLARA" İLGİNÇ YORUM
»  HIZLI TREN BİLETİ YARI FİYATINA SATILACAK
»  "SEÇİLMEM DE ADALET BAKANIN KATKISI OLDU"
»  KAMER GENÇ'TEN HÜKÜMETE VERYANSIN!
»  YSK'NIN ANKARA KARARI
»  AKP MYK'DA GÜNDEM ERKEN SEÇİM
»  FAZIL SAY'DAN BAYKAL'A SİTEM DOLU MEKTUP
»  AKP'DE ÇİÇEK RAHATSIZLIĞI
»  "ALTI BAKANI KAPININ ÖNÜNE KOYARIM"
»  "PKK'DAN KORKUP OY VERDİLER"
»  ENKAZI BULAN KÖYLÜLERE İNCELEME YOK
»  ERDOĞAN'DAN SABAH'A SERT YALANLAMA
»  ÇİÇEK'TEN SEÇİM SONUÇLARIYLA İLGİLİ TEPKİ ÇEKEN SÖZLER
»  HELİKOPTER KAZASINI BU KASET ÇÖZEBİLİR
»  EMEKLİLER, İLAÇTA KDV İSTEMİYOR
»  OBAMA İLE GÖRÜŞME KRİZİ ÇÖZÜLDÜ
»  ADANA'DA İŞLER ARAP SAÇINA DÖNDÜ
»  TÜRKİYE'NİN BÜYÜME HAMLESİ BİTTİ
»  FAZIL SAY'DAN BAYKAL'A MEKTUP
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.