Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8520
EURO
43,3708
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.001,330
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MECLİS'TE İŞ TAKİBİ TARTIŞMASI!
MECLİS TE İŞ TAKİBİ TARTIŞMASI!
 
-Meclis Genel Kurulu’nda, Devlet Sırrı Kanunu Tasarısı görüşmelerinde "iş takibi" tartışması çıktı, tartışmanın büyümesi üzerine oturuma ara verildi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Meclis Genel Kurulu’nda, Devlet Sırrı Kanunu Tasarısı’nın tümü üzerinde konuştu.
 
22.6.2012 - 00:30

Sık sık yoklama istenildiğini hatırlatan Arınç, “İçeride şu kadar insan olmalıdır derseniz önce kendinize de bakmanız lazım. Bu parlamentoda iktidar parlamentoyu çalıştırmak mecburiyetindedir. Bunun için hazır bulunur. Ama hiçbir zaman bir milletvekili de kürsüye çıkıp beğenmediği bu gelişmeler karşısında milletvekillerine hitaben ‘yazıklar olsun’ diyemez. İktidar grubu kanun tasarısını çıkarmak istiyorsa oylamalarda mevcudunu sağlayacak ama 20 kişiyle, 10 kişiyle, bir kişiyle, 3 kişiyle Meclis’i bloke etmek bizim tarihimizde çok fazla görülmedi” dedi.

-İŞ TAKİBİ TARTIŞMASI ÇIKTI-

CHP ve MHP’li milletvekilleri Arınç’ın sözlerine tepki gösterirken Genel Kurul Salonu'nda da tansiyon yükseldi.
Arınç’ın sözlerine sataşma nedeniyle söz isteyen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, “Sizin arkadaşlarınız dışarıda duracak biz onları davet edince yoklama isteyince ne olmuş zaman kaybı oluyormuş siz 200 kişiyi dışarıda iş takibi yapacaklarına salonda tutarsınız 3 saniyenizi alır. Şu parlamentoya abi olacaksanız AKP’ye de abi olacaksınız CHP’ye de abi olacaksınız BDP’ye de olacaksınız MHP’ye de olacaksınız. Öyle çakma ağabeylik yok. Yoklama isteyince beni suçlayacaksın, yok öyle yağma, tıpış tıpış gelecekler, yoklamamızı isteyeceğiz” diye konuştu.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da, “Burada milletvekillerine muhalefete dil uzatırken herkes haddini bilmeli. Burası parti devleti değil” dedi.
Söz isteyen AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli de, “Hangi arkadaşımızın ne işi takip ettiğini söylemeniz gerekir” dedi.
“İş takibi” sözü AKP ve CHP milletvekilleri arasında tartışmaya neden olurken karşılıklı sözlü tartışma yaşandı. Bazı milletvekilleri ayağa kalktı. Tartışmanın büyümesi üzerine oturuma ara verildi. (ANKA)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PKK'DAN BÜYÜK KOPMA!

40 BİN ÖĞRETMENE KADRO MÜJDESİ!

YARDIMA GİDEN AMBULASLARA PKK ATEŞİ
»  EŞİ BAŞÖRTÜLÜ SUBAYLARA KURMAYLIK YOLU!
»  "TÜRKİYE İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR"
»  MECLİS'TEN İNSAN HAKLARI KURUMUNA ONAY!
»  TC KİMLİK NUMARASINDA YENİ DÖNEM!
»  COCUKLARINA FARE ZEHİRİ İÇİRİP ÖLDÜRDÜ!
»  GENELKURMAY: "DAĞLICA'DA İHMAL YOK"
»  "BEN KUSTSAL DEĞİL, GÜNAHKARIM"
»  SEZERYAN'A 'TIBBİ ZORUNLULUK' AYARI!
»  GENELKURMAY'IN DESTİCİ RAHATSIZLIĞI!
»  AB, VİZE MUAFİYETİNE 'OKEY' DEDİ!
»  SAĞLIK BAKANINDAN KÜRTAJ AÇIKLAMASI
»  İŞTE TELSİZ KONUŞMALARI
»  ÇATIŞMADAKİ BİR SUBAYIN ŞOK EDEN MEKTUBU
»  MECLİS'TEN KÜRTAJ ARAŞTIRMASI!
»  TWİTTER'İN EN POPULERİ MELİH GÖKÇEK!
»  ''KANDİL'E GİRERİZ AMA 3 ŞARTI VAR''
»  AĞLAYAN DEĞİL AĞLATAN KOMUTAN İSTİYORUM
»  KÜRTAJDA SON KARAR VERİLDİ
»  SEZERYANLA DOĞUM YASALAŞIYOR!
»  FLAŞ.. ANTALYA'DA DEPREM!
»  "HER HALÜKARDA SİLAH BIRAKACAKLAR"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.