Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9158
EURO
44,0192
IMKB
9.475,000
ALTIN
4.123,070
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MİLLETİ HİZAYA SOKAN DÖNEMİ GERİDE KALDI
MİLLETİ HİZAYA SOKAN DÖNEMİ GERİDE KALDI
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12 Şubat Stadyumu'nda düzenlenen AK Parti Kahramanmaraş İl Kongresi'nde konuştu. Tiyatroların özelleştirilmesiyle ilgili kararı eleştirenlere tepki gösteren Erdoğan, "Bunlar sanatı toplum için yapmazlar. Sanatı sanat için yaparlar" diye konuştu.
 
4.5.2012 - 16:31

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
Yurtiçinde ve yurtdışında Ak Parti hakkında yorumlar yapılıyor. Önyargıyla hareket ettiler. Asılsız iddiaları, karalamaya çalışanları  gördük ve hepsini alt üst ettik.

Her türlü demokrasi dışı müdahaleye göğüs gerdik. AB'ye tam üyelik için en kararlı adınları attık. Tavizsiz şekilde kararlılıkla yürüdük. Çetelerin kirli girişimlerine karlı çıktık. Hiçbir ayrımın içinde olmadık.

Biz tek millet dedik, tek bayrak dedik. Kimsenin dinine göre davranmadık.

KİMSENİN KILIK KIYAFETİNE KARIŞMADIK
 
Biz millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik. Kimsenin kılık kıyafetine karışmadık karışmayız.
 
75 MİLYONUN GÜVENCESİYİZ
 
Yediğini içtiğine karışmadık, karışmayız, karışmak isteyeni de engelleriz.
 
75 milyonun yaşam güvencesi elimizdedir.
 
Düşünce özgürlüğünü genişleştik.
 
4+4+4 EĞİTİM SİSTEMİ
 
İstediğin yere çocuğunu gönderebileceksin, ayrım olmayacak. İşte biz bu adımı attık.
 
Her yerden "Allah sizden razı olsun" cümlelerini duyuyorum. Muhalefetin genel başkanı, eğer dürüstsen hukukta bir kaide var; iddianı ispatla mükellefsin.
 
20 milyar bir yolsuzluk varsa, hangi belge var neye göre bundan bahsediyorsun. Bu iddiayı ispatlayamazsan bu bizim lugatımıza çirkin bir şekilde oturur.
 
Çünkü sen bu kadar dürüst bir iktidara çamur atamazsın. Seni Kahramanmaraş'ta münferit ilan ediyorum.
 
Bu kervan yürüyor Kılıçdaroğlu yürüyor.

TİYATROLARIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ
 
Tiyatro tartışması değildir. Mesele çok başka. Kendilerine küçük rant alanları oluşturmuş seçkincilerin millete tepeden bakma meselesidir.
 
Bunlar tanzimattan bugüne kadar her şeyi kendilerinin bildiğini iddia ederler. Bunlar kendi ürettiklerinin yüksek sanat olduğunu iddia ederler.
 
Bu seçkinciler sanatın tapusunun kendi ellerinde olduklarını zannederler. Bunlar sanatı toplum için yapmazlar. Sanatı sanat için yaparlar…
 
Bunlar kendi kast sistemlerine başkalarının girmesine asla izin vermezler. Hem şehir tiyatrosundan maaş olacak, sonra dizide oynayacak para alacak, nemalanacak.
 
Niyetlerini açık etmeye başladılar. Rahmetli Cem Karaca zamanında bunlara gerekli cevabı verdi: "Bunlar aydın değil, bunlar yarım porsiyon aydın" dedi.

Sanattan sadece kendileri anlar. Milletin kültürünü beğenmezler.
 
Yıllarca karikatürlerle aşağıladılar milleti. Finansmanı devletten aldılar, milleti aşağıladılar.
 
Geçen sene devlet tiyatrosuna harcanan para 140 milyon TL. Gelir ise 4 milyon TL.
 
Kusura bakmasınlar. Çok bilmiş tavırlarıyla, millete parmak sallayarak azarlama dönemi atık geride kaldı.
 
Halkı bir kaşık suda boğma dönemleri geride kaldı. Milleti küçümseme, milleti hizaya sokan dönemi geride kaldı.
 
Tarihe kavuştu. Milletin parasını, vergisini alıp ondan sonra da milletin tercihlerini aşağılama dönemi kapandı.
 
Buyursunlar sırtlarını artık devlete değil o aşağıladıkları millete dayasınlar.

Biz diyoruz ki özgürce hareket et. Biz sahneleri size tahsis ederiz, destekleriz ama şu ana kadar alıştığınız sistem olmayacak.
 
Senaryoları beğenirsek sponsor da ayarlarız.
 
DEVLET SAHNEDEN ÇEKİLİYOR
 
Özel olun, özerk olun. Artık devlet tiyatro sahnesinden çekiliyor. Buydun siz tiyatro sahnesine kalın.
 
Tahrik umutları tükenince tahkire başladılar.
 
TSK HAKKINDA YAZILANLAR
 
TSK'ya yapılan hakaretler kendini bilmezliktir. Nam salmış bir orduya ağzı alınmayacak hakaretler yapmak saygısızlıktır.
 
Ordunun şerefli mensuplarına yapılan hakaretler ahlaksızlıktır, kendini bilmezliktir. Yarım porsiyon aydın zihniyeti işte budur.

KAYNAK:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20482854.asp



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ULUSAL BAYRAMLARDA YENİ DÖNEM!

AKP'DEN TSK'YA AÇIKLAMA TEPKİSİ!

BAKAN GÜNAY'I TERLETEN SORU!
»  GENELKURMAY'DAN SERT BİR AÇIKLAMA DAHA!
»  İSTANBUL BAROSUNDAN TSK'YA CEVAP
»  KAYIP PKK'LI HAFIZA KARTINDA!
»  ''O DA TANIKLIK YAPMALI''
»  TSK'NIN SAKLADIĞI SIR GİBİ İSTATİSTİK!
»  TUNCELİ'DE ÇATIŞMA, 3 ŞEHİT!
»  MECLİS'E 2. MAHMUD MODELİ!
»  POLİS OLMAK İSTEYENLERE MÜJDE
»  ERDOĞAN, KONTEYNIR KENT'İ ZİYARET EDECEK
»  KÜTAHYA'DA DEPREM!
»  "ÇİLLER GELECEK, 30 KİŞİLİK YER AYIRIN"
»  "SÜTTEN ZEHİRLENEN YOK"
»  SİYANÜR'DEN 50 KAT DAHA ZEHİRLİ BALIK!
»  GENELKURMAY'DAN TEPKİ!
»  BEDELLİ'YE KAÇ KİŞİ BAŞVURDU!
»  TUTUKLU VEKİLLERİ YIKAN AÇIKLAMA!
»  YARGITAY'DA HÜKÜMET-CEMAAT ÇEKİŞMESİ
»  ''ERDOĞAN'A YUTTURAMAZSIN''!
»  İSTİFANIN NEDENİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI!
»  KORSANLAR, SÜT FİRMALARINI HACKLEDİ!
»  'SÜTÜMÜZ BOZUK DEĞİL' HÜPLETMESİ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.