Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8520
EURO
43,3708
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.001,330
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÜZMEZ,MAĞDURU KIZ ÇOCUĞU KORUNAMIYOR
ÜZMEZ,MAĞDURU KIZ ÇOCUĞU KORUNAMIYOR
 
Hüseyin Üzmez'in cinsel istismarına maruz kalan 14 yaşındaki kız çocuğu korunamıyor Çocuğun psikolojisinin bozulduğu üniversite raporuyla kanıtlandı. Fakat yine bir dizi testten geçirilecek. Hem de ona ve onun gibi yüzlerce mağdur çocuğa, "ruh sağlığı bozulmamıştır" raporu veren Adli Tıp Kurumu'nca.
 
26.5.2009 - 01:10

Bursa Adli Tıp Kurumu tarafından 16Nisanda İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalına sevk edilen ve burada muayeneden geçirilen B.Ç'nin raporları, davanın görüldüğü Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ne henüz ulaşmadı.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı yetkililerince, "anksiyete bozukluğu" ve "panik bozukluk" teşhisiyle ilaç tedavisi önerildiği öğrenilen B.Ç'nin, bir dizi testten geçirilmek üzere haziran ayında ikinci kez Adli Tıp Kurumu Genel Kurulu'na çağrıldığı belirtildi.

B.Ç, gelecek ay Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerince Adli Tıp Kurumu Genel Kuruluna götürülecek.

"Hürriyeti tahdit" suçu

Bu arada, Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yarın görülecek duruşmada, tutuksuz sanıklar Hüseyin Üzmez ile B.Ç'nin annesi Livaze Ç. "Hürriyeti tahdit" suçundan da ifade verecek.

B.Ç'nin avukatı Nevin Canbaz, 16 Aralık 2008'deki duruşmada, "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan yargılamaları süren Üzmez ve anne Livaze Ç. hakkında "Hürriyeti tahdit" suçundan ek iddianame hazırlanmasını talep etmişti.

Mahkeme heyeti, bu talep üzerine ek iddianame düzenlenip düzenlenmeyeceği konusunda dosyanın cumhuriyet savcısına bırakılmasına karar vermişti.

Cumhuriyet savcısının ek kovuşturmaya yer olmadığı yönünde verdiğikararın ardından Canbaz, CMK gereği Bursa'ya en yakın il olması nedeniyle Yalova'daki ağır ceza mahkemesine ek iddianame düzenlenmesi talebiyle başvurmuştu.

Başvuruyu inceleyen Yalova Ağır Ceza Mahkemesi, Hüseyin Üzmez ve Livaze Ç. ile ilgili olarak "Hürriyeti tahdit" suçundan ek iddianame hazırlanması yönünde karar vermişti. Bu kararla birlikte Üzmez ve Livaze Ç, yarınki duruşmada "Hürriyeti tahdit" suçundan ilk ifadelerini verecek.

VATAN



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YEMEĞİ 5 KURUŞ UCUZ VEREN REKTÖRE 27 BİN TL ZİMMET

MHP'DEN ERDOĞAN'A SERT TEPKİ

MAYIN TEMİZLİĞİNE ÇÖZÜM
»  "GEMİ BATARKEN ONLAR MOBİLYA DEĞİŞTİRMEKLE MEŞGUL"
»  MHP'DEN ERDOĞAN'A PAMUK BENZETMESİ
»  DTP'Lİ VEKİLLER, ROJ TV'DE NE KONUŞTU?
»  "GÜL YARGILANSIN"DİYEN HAKİM İSYAN ETTİ..!
»  EĞİRDİR'DE İÇKİ VE MANGAL YASAĞI
»  İŞTE ŞENER'İN AK PARTİ'Yİ KORKUTAN PARTİSİ
»  GÖNLÜ KIZ BEBEKTEN YANA
»  TSK'NIN GÖSTERDİĞİ UCUZ ADRES
»  2396 ATASÖZÜ "SANAL SÖZLÜK" TE
»  MİKRODALGA FIRINLAR, RADYASYON YAYAR MI ?
»  YENİ "PARDUS" TEMMUZ'DA GELİYOR
»  KENEDEN 2 ÖLÜM DAHA
»  GS STORE'DAN LÖSEV'E DESTEK
»  FLAŞ.. ŞENER, İLK TRASFERİNİ YAPTI
»  MÜNEVVER'İN BABASINDAN SERT AÇIKLAMA
»  CEVAP VERMEYİN, İSTİHBARAT TOPLAYIN!
»  HAC KUR'A SI KUMAR MIDIR?
»  ÖCALAN'IN YANINA KOMŞU GELİYOR
»  SURİYE İLE IRAK'A 'BOL SU' VERME SÖZÜ
»  YERLİ OBÜSLER GELİYOR
»  RÜZGAR GİBİ GELDİLER RÜZGAR GİBİ DÖNÜYORLAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.