Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8174
EURO
43,9896
IMKB
9.475,000
ALTIN
4.114,710
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İŞTE EMENİKE'NİN YENİ TAKIMI!
İŞTE EMENİKE NİN YENİ TAKIMI!
 
Başkan Aziz Yıldırım, K.Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut ile bizzat kendisinin yaptığı görüşmeler sonucunda Nijeryalı yıldız için 7 milyon Euro’ya el sıkıştı.
 
15.4.2011 - 11:58

Fenerbahçe, sezonun flaş golcüsü Emenike’nin transferinde işi imza şamasına kadar getirdi... Siyahi yıldız için başkan Aziz Yıldırım ve Kardemir Karabükspor’un başkanı Ferudun Tankut görüşmeler sonunda 7 milyon Euro karşılığında sezon sonu için el sıkıştı. Daniel Güiza’nın tek kelimeyle hayal kırıklığı yaratması, Gökhan Ünal’ın beklenileni veremeyip B.Belediye’ye gitmesi ve Semih’in de artık Fenerbahçe’den ayrılmayı kafasına koyması üzerine Fenerbahçe’de forvet olarak bir tek Niang kaldı.

Bu sezon da forvet sıkıntısını açıkça hisseden Sarı-Lacivertliler’de Aykut Kocaman’ın da raporuyla Emenike transfer listesinin başına yerleştirilmişti. Ancak bir çok kulübün bu oyuncunun peşinde olması transferi biraz olsun zora soktu. Fakat Emenike’nin Nijerya Milli Takımı’ndan da kaptanı olan Yobo’nun Sarı-Lacivertli formayı giymesi ve golcü oyuncuyu gelmesi konusunda ikna etmesi Fenerbahçe’yi bu transferde bir anda öne geçirdi.

BEDELİ 23 KAT ARTTI

Yıldız oyuncunun adının ön plana çıkması üzerine Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Emenike için 10 milyon Euro istediklerini açıkladı. Ancak Tankut, başkan Aziz Yıldırım ile girdiği sıkı pazarlık sonunda Fenerbahçe‘ye 7 milyon Euro için “Evet” dedi. Böylece her iki başkanın el sıkışmasıyla birlikte iş sezon sonunda resmi imzaların atılmasına kaldı. Karabük, Nijerya’nın Cape Town takımından Emenike’yi 300 bin Euro bonservis bedeliyle alırken golcü oyuncuya da Bank Asya 1. Lig’de yıllık 20 bin Euro veriyordu. Karabük Süper Lig’e çıkınca Emenike’nin yıllık kazancı da 300 bin Euro’ya yükseldi. Şimdi ise bu oyuncunun bonservis bedeli 7milyon Euro olacak. Yani Emenike tam1 yıl içerisinde fiyatını 23 kat artırmış oldu.

NEREDEN NEREYE?

Rubin Kazan’ı nişanlısı istemedi

Emenike Nijerya’ nın Cape Town takımından ilk olarak A.Gücü’ne geldi ancak Hikmet Karaman bu oyuncuyu beğenmediği için transferini istemedi. Daha sonra Gençlerbirliği’nde de Thomas Doll Nijeryalı oyuncuyu beğenmedi. Ardından Hacettepe transferi de olmayınca Emenike’nin son durağı Karabük oldu. Önce PAF takımıyla çalışmalara başladı. Emenike kulübe rest çekti ve A takımla Gerede kampına götürüldü. Kampta Bucaspor’la yapılan hazırlık maçında 3 gol ataınca geleceği artık belli olmaya başladı. Karabüklü yöneticiler Emenike için Rubin Kazan’ın teklifte bulunduğunu açıkladı. Ancak nişanlısı da Rusya da yaşamak istemediği için bu transfere sıcak bakmayınca transfer gerçekleşmedi.

(Habertürk)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PEKER AÇIKALIN'IN DURUMU AĞIR!

MİLLETVEKİLLERİNE FAZLA MAAŞ KIYAĞI!

'AKP, EZİCİ ZAFERE GİDİYOR'
»  KUTLU DOĞUM'DA SÜRPRİZ BULUŞMA!
»  İŞTE EN ÇOK MERAK EDİLEN ADAY!
»  KADINLAR, 'YETER ARTIK' DEDİ
»  TERÖR ÖRGÜTÜNDE VAHŞET!
»  ALİ AĞAOĞLU'NA YUMURTALI PROTESTO!
»  SÖKE'DE YANGIN, BİR MAĞAZA KÜL OLDU!
»  FRANSIZ PARLAMENTER TÜRKİYE'YE FRANSIZ DEĞİLMİŞ!
»  TUNCELİ'DE BÜYÜK OPERASYON
»  GÖKÇEK, CANLI YAYINDA MİSKET OYNADI!
»  'ŞEMDİNLİ SAVCISI' SARIKAYA DÖNÜYOR!
»  MHP'NİN DERT OTOBÜSÜ YOLLARA DÜŞTÜ!
»  TBMM ÖNÜNDE ZİNCİRLİ EYLEM !
»  AKP'Lİ TÜRKEŞ İLK KEZ KONUŞTU!
»  KILIÇDAROĞLU, BAŞBAKAN'IN KONUŞMASINI DEĞERLENDİRDİ!
»  "MİLLETVEKİLİ OLMA HAKKIM ELİMDEN ALINDI"
»  BERFO ANA'YA KARA HABER!
»  AKP'Lİ GENERAL SUSKUNLUĞUNU BOZDU!
»  BÜYÜKANIT'TAN BALYOZ AÇIKLAMASI!
»  O TİYATROCU KONUŞTU!
»  VİZESİZ ALMANYA HAYAL OLDU!
»  MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN KAÇ OY GEREKLİ?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.