Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,1704
EURO
47,0711
IMKB
10.358,000
ALTIN
4.315,870
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 36 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MECLİS'TE BİSİKLETLER ÇALINMAMIŞ!
MECLİS TE BİSİKLETLER ÇALINMAMIŞ!
 
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, "Bisiklet Federasyonunun turnuva için Meclise getirdiği bisikletlerin, bürokratların lojmanlarında görüldüğü"’ yönündeki haberlerle ilgili gerekirse inceleme ya da soruşturma başlatacağını söyledi. Şahin "Haberi görünce, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’nu aradım. Spordan Sorumlu Bakan olduğum dönemden beri kendisiyle tanışırız. ’Meclis bürokratları tarafından bisikletleriniz çalınmış’’ dedim. O da ‘Nereden çıktı? Bisikletimiz filan çalınmadı. -Bisikletimiz çalındı, bunları iade edin- diye bir talepte de bulunmadık. Böyle bir şey söz konusu değil dedi" diye konuştu.
 
3.12.2009 - 13:30

TBMM Başkanı Şahin, Meclis’te düzenlenen "Kadının Siyasete Katılımı ve Medya Duyarlılığı" konulu panelden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD’nin Türkiye’den Afganistan için asker istediği yönündeki haberlerle ilgili bir soruya Şahin, "Bu sorunun muhatabı aslında Meclis Başkanı değil hükümet. Onlar değerlendirirler. Biz TBMM olarak, yasama organıyız. Bu konuyla ilgili, TBMM’nin gündemine herhangi bir konu gelirse ancak onun görüşülmesi konusunda yardımcı oluruz" karşılığını verdi. Şahin bu konuda ‘iyi olmuş kötü olmuş, verelim, vermeyelim" diye bir değerlendirme yapmasının da doğru olmayacağını kaydetti.

"GEREKİRSE İNCELEME BAŞLATIRIM"

Şahin, basında yer alan "Bisiklet Federasyonunun turnuva için Meclise getirdiği bisikletlerin, bürokratların lojmanlarında görüldüğü" şeklindeki haberlerin hatırlatılması üzerine ise "Haberi görünce, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’nu aradım. Spordan Sorumlu Bakan olduğum dönemden beri kendisiyle tanışırız. ’Meclis bürokratları tarafından bisikletleriniz çalınmış’ dedim. O da ’’Nereden çıktı? Bisikletimiz filan çalınmadı. -Bisikletimiz çalındı, bunları iade edin- diye bir talepte de bulunmadık. Böyle bir şey söz konusu değil dedi. Kendileri, haberi okuduktan sonra, herhalde bir açıklama yapar. Ama yine de gerekirse bir inceleme veya soruşturma başlatırım. Böyle bir şey olsaydı, bir federasyon, öncelikle Meclis Başkanı ile muhatap olurdu... O da şaşırdı. Gene de inceleteceğim" diye konuştu.

Şahin, Finlandiya Parlamento heyetine dün verdiği yemekte Ergenekon davasında tutuklu yargılanan Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal ile ilgili bir konuşma geçip geçmediğine ilişkin bir soruya da şu karşılığı verdi:

"Finlandiya heyeti içinde bir bayan milletvekili vardı. Kendisi, sanıyorum tıp doktoru. Sayın Haberal ile uluslararası toplantılarda tanışmışlar. O da organ nakli konusunda uzman bir milletvekili olabilir. Onu sorunca, CHP’li milletvekili arkadaşımız, Haberal’ın şu anda mevcut durumunundan bahsetti. Üzüldü tabii. Sonra Sayın Milletvekili arkadaşımız, benim bu konuda daha detaylı bilgi verebileceğimi söyledi. Ben de bu süreçleri anlattım. Sadece, bir takım iddia ile tutuklu bulunduğunu, ancak bunun, suçlu olduğu anlamına gelmeyeceğini, yargılamanın devam ettiğini, yargı sürecinin beklenmesi gerektiğini söyledim."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ADALET BAKANLIĞI'NDA İMRALI VE ÖCALAN SEFERBERLİĞİ

ÇEYREK ALTIN 100 TL SINIRINDA

KENAN EVREN, ADININ SİLİNMESİNE NE DEDİ?
»  ARINÇ'IN GÖZ YAŞLARI KAMER GENÇ'E DERT OLDU
»  FLAŞ.. GDO YÖNETMELİĞİNE DURDURMU
»  BEDRETTİN DALAN, KAFES'E GİRECEK Mİ?
»  ASKER, ECEVİT'E ELDEN İMZALATMIŞ!
»  BAKAN GÜNAY'DAN TARTIŞILACAK SÖZLER
»  CUMARTESİ RANDEVUSU
»  MUHARİP GÜÇ PAZARLIĞI
»  ÇUBUKÇU, AŞI OLMAYA KARAR VERDİ!
»  "BAŞBAKAN KENDİNİ BU ÜLKENİN SİCİL AMİRİ SANIYOR"
»  SGK'DAN ECZACILARA EYLEM UYARISI
»  SGK'DAN ECZACILARA GÖZDAĞI!
»  KENAN EVREN, SİLİNMEYE DEVAM EDİYOR
»  ÖCALAN'IN SAĞLIK KOŞULLARI TÜRKİYE'Yİ ETKİLERMİŞ!
»  PKK'DAN OSMAN ÖCALAN'A İHANET SUÇLAMASI
»  VATANDAŞ, DEMOKRATİK AÇILIMA İNANMIYOR!
»  FLAŞ.. OBAMA, TÜRKİYE'DEN SAVAŞACAK ASKER İSTEDİ
»  "BENİ DERİN ADAM YAPTINIZ"
»  SUÇ DOSYASI EN KABARIK MİLLETVEKİLİ HANGİSİ?
»  MALİYE'NİN, 'KOD UYGULAMASI' KABUSU
»  BANKA HESABINIZDA 1 LİRA BİLE KALMASIN!
»  ECZACILAR KEPENK KAPATACAK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.