Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7689
EURO
43,2758
IMKB
9.735,000
ALTIN
4.036,280
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TUNCELİ'DE OPERASYON,80 PKK'LI KUŞATILDI
TUNCELİ DE OPERASYON,80 PKK LI KUŞATILDI
 
Tunceli’nin Çemişgezek ile Hozat İlçesi arasındaki Aliboğazı Mevkii’nde bol miktarda gıda ve yaşam malzemesiyle birlikte kış üstelenmesi yapacakları belirlenen ve sayıları 80 kadar olduğu belirtilen teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan hava destekli operasyonlar sürdürülüyor.
 
21.11.2011 - 19:30

 Aliboğazı ile Kinzir Ormanları Mevkii’nde yoğunlaşan operasyonlara Hozat 51’inci Piyade Tugay Komutanlığı ile Jandarma Özel Harekat Timleri katılırken, sabah erken saatlerden itibaren Sikorsky helikopterlerle bölgeye komandolar indirildi. PKK’lıların bulunduğu belirtilen alanlar Kobra helikopterler tarafından bombardıman altına alındı.

 SICAK TEMAS

Bölgeye indirilen konmandoların Kinzir Ormanları Mevkii’nde 20 kişilik bir PKK’lı grupla sıcak temas sağladığı ve kısa süreli çatışmanın yaşandığı kaydedildi. Çatışmaya giren PKK’lıların kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştığı belirtilirken, kaçış güzehgahlarının bombalandığı ve bu alanlara yeni komondalar indirdiği bildirildi. Yer yer çatışmaların yaşandığı bölgede ölü ve yaralı sayısında henüz bir bilgi alınamadı.

KARAKOLA SALDIRI GİRİŞİMİ ÖNLENDİ

Tunceli merkeze bağlı ve kente 20 kilometre mesafede bulunan Gökçek Köyü Jandarma Karakolu’na dün gece bir grup PKK’lı tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Karakol ve koruma mevzilerinin hedef alındığı saldırıya, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle PKK’lılar Kutuderesi Vadisi’nin iç kesimlerine doğru kaçtı. Kaçan PKK’lıları etkisiz hale getirmek için Tunceli 4’üncü Komando Tugay Komutanlığı ile Jandarma Jandarma Komutanlığı’ndan çok sayıda komando sevkedildi. Komandolar, kaçan PKK’lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor(MİLLİYET)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


VAN'DA İÇ KARARTAN BİR ÇOCUK ÖLÜMÜ DAHA!

GENELKURMAY'DAN BİR İLK

KAMU'DA FAZLA MAAŞ İSYANI!
»  NORVEÇ'Lİ PROF'TAN KORKUTAN İDDİA!
»   ''ESAD SEN NE İŞE YARARSIN''!
»  ÇEÇEN LİDER TÜRKİYE'YE TEHDİTLER SAVURDU
»  BATMAN'DA YÜKSEK KALİTELİ PETROL!
»  MECLİS ÖZELLEŞİYOR
»  ERDOĞAN'DAN ESAD'A UYARI
»  ''ESAD'IN ÖLMESİNİ İSTEMEM''
»  PASCAL’DAN EMEL SAYIN’A EVLENME TEKLiFi
»  KÜRT İŞ ADAMLARINA PKK VERGİSİ!
»  KANDİL, İMRALI'YI GÖMDÜ!
»  RAHŞAN ECEVİT EYLEME KATILDI!
»  VİCDANİ RET'İN ALTINDA YATAN SEBEP
»  İSTEMEYEN ASKERE GİTMEYEBİLİR!
»  'BEDELLİ BAHÇELİ'NİN SÖYLEDİĞİNE YAKIN'
»  'DELİKANLI GİBİ HIRSIZIN ÜSTÜNE YÜRÜDÜM'
»  İŞTE YENİ VAN BURAYA KURULACAK!
»  ASGARİ ÜCRET FİYATINA BEDELLİ ASKERLİK
»  ''ŞAMİL TAYYAR İDDİALARINI KANITLASIN''!
»  İRAN HAVA SAHASI TÜRKİYE'YE KAPALI
»  SADECE ECEVİT ZAMANINDA BASKI GÖRMEDİM
»  GENELKURNAY SUSKUN, AVUKATI HABERSİZ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.