Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2423
EURO
44,6905
IMKB
9.487,000
ALTIN
4.176,780
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
YÜCE DİVAN ÖNCESİ TÜRKBANK ALACAKLILARI VE ANAP'LILAR BİRBİRİNE GİRDİ!!
YÜCE DİVAN ÖNCESİ TÜRKBANK ALACAKLILARI VE ANAP LILAR BİRBİRİNE GİRDİ!!
 
Mesut Yılmaz ve Taner'in duruşması öncesi mahkeme önünde Türkbank emeklileriyle ANAP'lıları birbirine girmekten çevik kuvvet kurtardı: Emekliler Yılmaz'a beddua etti:
 
15.4.2005 - 11:06
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ile Devlet eski Bakanı Güneş Taner'in Yüce Divan duruşması öncesinde Anayasa Mahkemesi önünde Türkbank emeklileri ile bir grup ANAP'lı arasında arbede yaşandı. 2 grubu, araya giren çevik kuvvet polisi birbirinden uzaklaştırdı. Türkbank'ın satış ihalesine fesat karıştırdıkları gerekçesiyle eski Başbakan Mesut Yılmaz ile Devlet eski Bakanı Güneş Taner'in Anayasa Mahkemesi'ndeki Yüce Divan duruşması öncesi gerginlik yaşandı. Türkbank emeklileri ile bir grup ANAP'lı arasında Anayasa Mahkemesi önünde itişmeler ve bağrışmalar yaşandı. Bugünkü duruşma öncesi Anayasa Mahkemesi önüde toplanan Türkbank emeklileri ile ANAP'lı bir grup, duruşma salonunda yer alabilmek için kapının önüne yığıldı. Duruşmanın başlamasına 2 saatten fazla bir süre kalmasına rağmen kapının önüne yığılan 2 grup arasında itişmeler ve bağrışmalar yaşandı. Görevliler kalabalığı dağılması konusunda ikna edemeyince olay yerine çevik kuvvet polisi çağrıldı. Çevik kuvvet polisi, önce Anayasa Mahkemesi kapısı önüne yığılan grubu birbirinden ayırdı, arından da kalabalığı kapının önüden uzaklaştırarak yolu açtı. Polisin araya girmesinden sonra kapı önünden uzaklaşan Türkbank emeklileri ile ANAP'lılar, duruşma saatini beklemeye başladı. Türkbank emeklileri Mesut Yılmaz'a beddua etti.Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve Devlet eski Bakanı Güneş Taner'in Anayasa Mahkemesi'nde yargılanmalarına devam ediliyor. Yılmaz'ın Anayasa Mahmekemesi'ne gelişi öncesinde bir grup ANAP üyesi ile Türkbank emeklileri arasında arbede yaşandı. Yılmaz'ın binaya girişinin ardından Türkbank emeklisi grup, önce İstiklal Marşı okudu, ardından ise Mesut Yılmaz'a beddua etti.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"BAŞÖRTÜ SORUNU İÇİN PARLAMENTO MUTABAKATI GEREKİR"

"AB ÜYELİĞİMİZİ PROVOKE EDİYORLAR"!!

BAŞBAKANLIK'TAKİ İHALESİZ TADİLAT MECLİS GÜNDEMİNDE!!
»  BAŞBAKANLIK'TAKİ İHALESİZ TADİLAT MECLİS GÜNDEMİNDE!!
»  BAYKAL'DAN UNAKITAN'A İSTİFA ÇAĞRISI!!
»  AKP'Lİ VEKİLDEN MAHKUMLARA SEKS İZNİ İÇİN KANUN TEKLİFİ!!
»  "TEMİZ PROFİLİNİZ VARSA KİMSEDEN EMİR ALMAZSINIZ"!!
»  BAHÇELİ: "TÜM YOLSUZLUKLAR MHP TARAFINDAN YAKIN TAKİPTE"
»  "BAŞBAKAN'IN GÖREVİ HAYALET TAŞLAYARAK SUÇLAMA YAPMAK DEĞİLDİR"
»  ''SURİYE'NİN DÜNYA İLE KAYNAŞTIRILMASINI ÖNEMSİYORUZ''
»  İKİ AKP'LİYE ŞOK SUÇLAMA!!
»  "BU BIYILIKLA MI AB'YA GİRECEKSİNİZ"?!!
»  UNAKITAN:MAHKEME KARARI OLMADAN KİMSE BANA BİR ŞEY DİYEMEZ"!!
»  UNAKITAN: ALNIM AK, VİCDANIM RAHAT"!!!
»  ''DIŞ POLİTİKAMIZ İLE ÇELİŞİR BİR TAVRIMIZ OLAMAZ''
»  BAHÇELİ: HER BOZKURT İŞARETİ YAPANI BİZDEN SANMAYIN
»  ERDOĞAN'DAN GERGİNLİK ÇIKARANLARA SERT UYARI!!
»  ERDOĞAN'A,"KABİNE'DE REVİZYON YAP" BASKISI!!
»  "LEYLA UMAR HAYAL GÖRÜYOR"!!
»  GÖKÇEK İÇİN SORUŞTURMA İZNİ ÇIKTI!!
»  AKP VE CHP'NİN 'ESNAF'KAVGASI!!
»  SHP VE ANAP'TA VETO SEVİNCİ!!
»  MLECLİS'TE İMAMLARA TARTIŞMALI KADRO!!
»  ARINÇ:"BAŞBAKAN VE DIŞİŞLERİ BAKANINI ZOR DURUMDA BIRAKMAK AKLIMIN UCUNDAN GEÇMEZ"!!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.