Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8752
EURO
43,4995
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.037,910
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
JET FADIL, YENİ PROJE İLE GERİ DÖNÜYOR
JET FADIL, YENİ PROJE İLE GERİ DÖNÜYOR
 
Fadıl Akgündüz, kısa bir süre önce tartışmalı bir şekilde ev hanımı ablasının üzerine devrettiği muhafazakâr otel zinciri Caprice’e yeni bir halka eklemeye çalışıyor. Akgündüz'ün ablası Avniye Obut, Bayrampaşa'da 2 bin oda ve 3 bin yataklı olarak tasarlanan Caprice Gold'un temelini 12 Mayıs'ta atacak.
 
10.3.2010 - 10:59

Milliyet Gazetesi'nden Tebernüş Kireççi'nin haberine göre, Didim’de açıldığı 1995 yılında muhafazakâr kesimin gözdesi olan Caprice Otel,  İstanbul l’a da geliyor. Caprice Otel, şirketi Jetpa Holding nedeniyle kamuoyunda ‘Jet Fadıl’ olarak tanınan Fadıl Akgündüz’ün  yüzde 98’ine sahip olduğu Aytepe Turizm’e ait bir yatırım olarak hayata geçmişti. Ancak, Akgündüz, 2009’da hisselerini ev hanımı ablası Avniye Obut ve emekli memur eniştesi İbrahim Obut’un kurduğu Mai Turizm’e devretmişti.

Avniye Obut’un İstanbu l’da 2012 yılında hayata geçireceği Caprice Otel için Bayrampaşa Belediyesi’nden Forum  İstanbu  ile eski Bayrampaşa cezaevi arasında kalan 26 bin metrekarelik arazi 49 yıllığına kiralanmıştı. Obut, 12 Mayıs’ta temeli atılacak otelin açılış tarihi olarak da Fatih Sultan Mehmet’in  İstanbu l’un fethi olan 29 Mayıs’ı belirlemiş durumda.

500’ün üzerinde satış yaptı

2 bin oda ve 3 bin yataklı olarak tasarlanan Caprice Gold’da konaklama 15’er günlük devremülkler şeklinde olacak. Aslında, Caprice Gold ile  İstanbu l’da bir otel ilk kez devre mülk şeklinde işletilecek.

Elde edilen bilgilere göre,  Anadolu kadar yurtdışındaki muhafazakâr kitlenin de müşteri olarak hedeflendiği projede, Avniye Obut, devre mülk satışlarına da başlamış durumda. Henüz lansmanı bile yapılmayan projede şimdiye kadar 500’ün üzerinde devre mülk satışı gerçekleştiği iddia ediliyor. Öte yandan devre mülkü alanlar kullanmadığı dönemlerde kiraya verebilecek. Kiralama işlemi Caprice Otelcilik tarafından gerçekleştirilecek.

300 bin metrekarelik inşaat alanına sahip otelin maliyetinin ise  350 milyon dolar civarında olması bekleniyor.. Devremülklerin hepsinin satılması durumunda elde edilecek ciro ise 2 milyar dolar

En küçük 23 bin TL

Otelde doların büyüklükleri 19.60 metrekare ile 48.20 metrekare arasında değişiyor. En küçük odanın devre mülk satış bedeli 23 bin TL.
Otelde Türkiye için ilk olarak nitelendirilebilecek bir sistem devreye sokulacak. Proje ‘3 Gold sistemi ile çalıştırılacak.

3 Gold’da sadece oda ücretini ödeyen misafire otomobil ve saray hizmeti de sunulacağı ifade ediliyor. Buna göre devremülk için gereken ücreti ödeyen, 120 euro’luk günlük bedelle otomobil ve saray hizmetinden de yararlanabilecek. Avniye Obut’un hazırlattığı katalogda hizmetlerle ilgili Caprice Gold misafiri bu ücretle 24 saat açık büfe ve diğer saray hizmetlerinden yararlanmak suretiyle, konakladığı süre içerisinde veya konaklamadan sonraki 5 yıl içinde kullanabilir veya dostlarına kullandırabilir” ifadelerine yer verildi.

Kadınlara ayrı havuz

Otel daha çok muhafazakar kitleye hitap ettiği için her şeyi kadınlara ve erkeklere özel olarak tasarlandı. Kadınlara ve erkeklere özel 12’si kapalı, 6’sı açık 18 havuz bu şekilde projelendirildi 20 bin metrekarelik SPA’da da yine bu ayrıntıya önem verildi



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FLAŞ.. IMF İLE İPLER KOPTU!

İSTANBUL İÇİN DEHŞET SENARYOLARI!

PKK'YA, KIZIL TUGAY EĞİTİMİ!
»  ANKARA ÇIKMAZ'A GİRDİ, YENİ ULAŞIM KAOSU YOLDA!
»  SPOR'UN DA ERGENEKONU VARMIŞ!
»  İKİ BAKAN'IN ARASINA EŞCİNSELLER GİRDİ
»  HÜKÜMETİN, DEPREM EYLEM PLANI
»  İLK TORUNU İÇİN 40 GÜN İSTANBUL'DA
»  SEÇİM SONUÇLARI NASIL DEĞİŞTİRİLEBİLİR?
»  TÜRKİYE'DEN TOPRAK VE TAZMİNAT İSTEYECEKLER
»  ADANA BELEDİYESİ MECLİSİNDE RÜŞVET KASEDİ KRİZİ
»  KILIÇDAROĞLU AFFI AÇTI
»  ERDOĞAN ÖDÜLÜNÜ ALDI
»  ÇOCUKLARINI SİGORTALATAN BÜROKRATA AF YOK
»  BAYKAL'DAN GENELKURMAY'A AÇIK ELEŞTİRİ
»  HÜKÜMETTE, EŞCİNSEL POLEMİĞİ!
»  BAYKAL KIZDI, KILIÇDAROĞLU ÇARK ETTİ!
»  PKK'DAN BELÇİKA'YA TEHDİT FAKSI!
»  PASTAHANE'YE ERGENEKON BASKINI!
»  "AF KONUSUNDA DOKUZ DÜŞÜNÜP BİR KONUŞMAK GEREKİR"
»  ELAZIĞ DEPREMİ İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA MECLİS GÜNDEMİNDE
»  BAYKAL'DAN KILIÇDAROĞLU'NA GENEL AF TEPKİSİ
»  "BELÇİKA, KÜRTLERDEN ÖZÜR DİLESİN"
»  SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERE İYİ HABER
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.