Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Kiralık Örgütle Gündem mühendisliği"
 Kiralık Örgütle Gündem mühendisliği
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın öldürüldüğü terör saldırısıyla ilgili, “Berkin Elvan bir kez daha katledilmiştir. Toplumsal cepheleşmelerden memnuniyet duyanlara, Berkin Elvan’ın körpecik bedeni üzerinden istismar yarışına girenlere gün doğmuştur. Birileri teröristleri açıktan açığa sevk ve idare etmekte, gündem mühendisliği yapmaktadır. İtinayla saklanmış şifreli amaçlara odaklanmak en doğrusudur” dedi.
 
2.4.2015 - 14:08

Yazılı bir açıklama yapan Bahçeli, şunları söyledi:

KORKU AŞILAMA SİNSİLİĞİ

“Çağlayan’daki vahşi terör eylemini lanetliyorum. Anlaşılan İstanbul’daki terörist saldırının Çağlayan’daki Adliye Sarayı’nda gerçekleşmesi özellikle kurgulanmıştır. Terör örgütü DHKP-C’nin kiralık bir çete olduğu dikkate alındığında menfur eylemiyle neyi amaçladığı, hangi mesajları vermeye çalıştığı esasen sır olmaktan çıkacaktır. Zira her terörist saldırının ardında ahlaksız bir hedef yatmaktadır. İstanbul’da, güpegündüz, hem de bir adliyede böylesi bir saldırının yapılması, kesinlikle bağımsız ve bağlantısız olamayacaktır. Öncelikle bu yasa dışı örgütün ana gayesi her yerde terör eylemini yapacağını göstererek topluma korku aşılama sinsiliğidir.
Bu cani şebeke, Berkin Elvan’ı gerekçe göstererek kamuoyuna doğrudan alçak emellerini duyurma fırsatı yakalamıştır. Pazarlıklarla kendisinin propagandasını yaptırmış, infaz listesini hatırlatmış, adından bahsettirmiş, gündemin akışını değiştirmiştir. Karanlık el ve emeller toplumsal hassasiyetlerin kaşındığı ve siyasi gelgitlerin yoğunlaştığı farklı zamanlarda bu cinayet örgütüne öldürme emri vermektedir. Bu nedenle Türkiye bir ucunda AKP’nin bulunduğu, diğer ucunda kanlı mihrak ve odakların yer aldığı kirli bir tezgâhın tam göbeğindedir. Birileri teröristleri açıktan açığa sevk ve idare etmekte, gündem mühendisliği yapmaktadır. Akıl ve izan sahibi hiç kimse, İstanbul Adalet Sarayı’ndaki terör şiddetini gerçekte Berkin Elvan’ın ölümden kaynaklandığını ileri sürmeyecek, süremeyecektir. Görünürdeki nedenlerden ziyade, sütre gerisine özenle gizlenmiş, itinayla saklanmış şifreli amaçlara odaklanmak en doğrusudur. Terör eyleminin adliyeye kadar sıçraması ayrıca üzerinde durulması gereken bir muammadır.

SIR KÜPÜ NERELERDE?

Her şeyi geçtik de bu ülkede istihbarat teşkilatı ne iş yapmakta, neyle uğraşmaktadır? Erdoğan’a yorulduğunu söyleyen, Meclis’e girmek için hamle yapan, arkasından da Saray’dan vize alamadığından tekrar koltuğuna oturtulan sır küpü nerelerde gezmektedir? Terör örgütünün eylem planını deşifre edemeyen, adliye koridorlarına kadar taşınan örgüt paçavralarını ve silahları göremeyen, bulamayan ve tespit edemeyen istihbarat birimleri kimin hizmetindedir, kimlere çalışmaktadır? Başbakan dün (önceki) akşam medyayı teröre karşı mücadeleye çağırmaktadır. Terör örgütleriyle yediği içtiği ayrı gitmeyen bir hükümetin eğreti başkanı, çağrısını medyaya değil, aynanın karşısına geçip kendisine yapmalıdır. Başbakan nasıl bir hayal aleminde yaşamaktadır?

DAVUTOĞLU’NDAN ROL ÇALDI

Recep Tayyip Erdoğan çıktığı yeni bir turistik seyahat kapsamında Romanya’nın başkenti Bükreş’e gelir gelmez, Başbakan ve hükümetinden önce Çağlayan’daki saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Bu çerçevede Davutoğlu’ndan danışıklı dövüş veya değil rol kapmış ya da rol çalmıştır. Davutoğlu Türkiye’de Erdoğan için başkanlık hesapları yaparken kafası karışmış olmalıdır ki, Çağlayan’daki terörist saldırıyla ilgili gecikmeyle konuşmuştur. İşin tuhaf yanı, İçişleri Bakanı’nın esamisi dahi okunmamaktadır. Eğer hükümet, bir terör saldırısını dahi siyasi çıkar malzemesi yapıyorsa, Erdoğan ve Davutoğlu kurnazca parsa toplama gayesi güdüyorsa, bilinsin ki bu durum edepsiz bir tavırdan, rezil ve aşağılık bir tertipten başka bir anlama gelmeyecektir.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Çarşı Davasında Flaş Gelişme!

Çağlayan Adliyesi'nde X-Ray Kuyruğu!

Ergenekon Sanığı Muzaffer Tekin hayatını
»  Meclis'ten 'TÜRGEV Üniversitesi'ne Onay
»  Teröristler, savcıyı vurup kalkan yaptı!
»  CamimAvlusunda Siyaset Doğru Değil''
»  ''Bal Gibide Aranır''
»  Valililik'ten Saldırı Açıklaması
»  TBMM Başkanı Çiçek'ten Flaş Açıklamalar
»  İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı
»  TSK'dan Flaş Balyoz Açıklaması!
»  Cenazede Gözyaşları Sel Oldu
»  ''Berkin Elvan Bir Kez Daha Katledildi''
»  Türkiye'yi Ağlatan An!
»  Erdoğan Tüm Programlarını İptal Etti
»  ''AKP'den 3 Kere Teklif Aldım''
»  Özgüç: ''Savcımızın Katili Akp?''
»  Ak Parti İlçe Binasına Silahlı Baskın
»  Şehit Savcı Uğurlanıyor
»  Çağlayan Adliyesinde Geciken Önlem!
»  Meclis'ten Sinop'aNükleer Santrale Onay
»  SamiElvan: Çok Üzgünüz
»  Kılıçdaroğlu'ndan Sağduyu Çağrısı
»  ''SaldırganlarAvukat Değiller''
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.