Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8520
EURO
43,3708
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.001,330
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GÖKÇEK, CHP'Lİ VEKİLE: "ŞEREFSİZ"
GÖKÇEK, CHP Lİ VEKİLE:  ŞEREFSİZ
 
Gökçek, Ankara’nın suyu ve taşıma ihalesi için önerge veren CHP'li Ersin için şok ifadeler kullandı
 
3.8.2008 - 01:05
CHP İzmir milletvekili Ahmet Ersin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde Ankara suyunun yüksek oranda arsenik içerdiğini iddia etti. Ersin, Kızılırmak suyunda da metal olduğunu ileri sürerek, Kızılırmak suyunun Ankara’ya taşınması ile ilgili ihalede yolsuzluk yapıldığını da gündeme getirdi.

Soru önergesine sinirlenen Gökçek, çok ağır ifadelerin yer aldığı bir cevap hazırladı. İçişleri Bakanlığı’nın zaman zaman soru önergelerine verilen yanıtları kısaltarak milletvekillerine gönderdiğini belirten Gökçek, bir de üst yazı yazdı. Gökçek, “İçişleri Bakanlığı eliyle sorduğunuz suale ilişikteki cevabı göndermiş bulunuyorum. Bakanlık genellikle yazılarımızı özetleyerek göndermektedir. Eksik bilgi kalmaması için bakanlığa gönderdiğim yazının bir nüshasını bizzat size gönderiyorum” dedi. Kızılırmak suyunda ağır metal olmadığını iddia eden Gökçek, Kızılırmak suyunun Ankara’ya getirilmesi ile ilgili ihalede usulsüzlük yapıldığı iddiasına da sert çıktı. Gökçek, “Kızılırmak suyunda ağır metal yoktur. İhalede yolsuzluk yapan şerefsizdir. Bunu söyleyen kimse ispat etmezse o da şerefsizdir. Sual sorarken dikkatli davranın. Ahmet Ersin’i bu konuda mahkemeye vereceğim. Yolsuzluk yapıldığını kendisine söyleyen kim ise şahitlerini mahkemeye getirecek. İspat edemezse müfterilik mührü yakasına yapışacak” dedi.

Gökçek, “Bizim İzmir’le ilgili analiz raporlarımıza düzmece demek kimsenin haddi değildir. Siz maalesef hukuktan anlamıyorsunuz. Umarım bu cevaptan sonra bir daha dikkatli sual sorar ve sual sorarken kelimeleri dikkatli seçersiniz” yanıtını verdi.

Gökçek’in mektubunu terbiyesizce bulduğunu belirten Ersin ise, “Benim muhatabım Gökçek değil, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’dır. Ben sorularımı İçişleri Bakanı’na sordum... İddialarım demek ki doğru ki Gökçek bu kadar sinirlenmiş ve ahlakını ortaya çıkartmış. Bir belediye başkanının, bir milletvekiline nasıl cevap vereceğini bilmesi gerekir. Hakaret ve terbiyesizliği kendisine yol yapan Gökçek haddini bilsin” dedi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAYKAL: "TURP GİBİYİM, YARIN YANGIN BÖLGESİNDEYİM"

BİR BABANIN YÜREK BURKAN DRAMI...

İŞTE OSMAN YAĞMURDERELİ'NİN RENKLİ YAŞAMI
»  "TRAFİK POLİSLERİ DE ŞEHİT SAYILSIN"
»  YENİ BİR ÖLDÜRÜCÜ HASTALIK KEŞFEDİLDİ
»  ENKAZDAN ÇIKAN MEKTUP...
»  AŞIRI SICAK, 450 BİN BAL ARASINI TELEF ETTİ
»  KURAN KURSUNUN ÇÖKÜŞ NEDENİ: HIRSIZ MÜTEAHHİT
»  'ATATÜRK'Ü SEVMİYORUM'A TAKİPSİZLİK
»  EVE GEÇ GELMEK BOŞANMA NEDENİ
»  İLAÇ KRİZİ PATLAMA NOKTASINDA
»  DİYANET'TEN CENAZE REHBERİ
»  10 BİN YIL ÖNCEKİ BUĞDAY'IN AYNISI KASTAMONU'DA
»  TERÖRİST'İN CENAZESİ PKK GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ
»  BU ÖRDEK ALTIN YUMURTLAYACAK
»  ÇÜRÜMEYEN CESEDDİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ!
»  BİRA İÇENLER DİKKAT!
»  ŞİKAYET ETTİĞİ LOKANTA'YI KAPANMAKTAN KURTARDI
»  BÜYÜKANIT'IN EMEKLİLİK PLANI
»  SARIGÜL'E HALK GÜVENMİYOR, ŞENER ÇIKIŞTA
»  "RAHİM İÇİN ÖZÜR DİLERİZ, KATARAKTI DA ALACAĞIZ"
»  BAŞHEKİMİ AZARLAYAN VALİ YARDIMCISI MAHCUP OLDU
»  KALDIRIMA LCD TELEVİZYON DÖŞEYEN KAFA
»  HACİZ BORCUNA KART TAKSİDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.