Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8596
EURO
43,8342
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.048,590
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÇİÇEK :"ÖNCE ŞEREFİM GELİR"
ÇİÇEK : ÖNCE ŞEREFİM GELİR
 
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek TOKİ’den ihalesiz iş aldığı iddia edilen damadını Meclis’te ihbar etti.
 
7.11.2009 - 07:20

Cemil Çiçek’in kızı İclal Cicioğlu ile damadı Zeynel Anıl Cicioğlu’nun TOKİ’den ihalesiz bir iş aldığı, yaklaşık 2 milyon liralık işin, taşeron firmaya 300 bin liraya yaptırıldığı, böylece 2 milyon liralık işten Çiçek’in damadı ve kızının 1.5 milyon lira kazandığı iddia edilmişti. CHP’li Osman Kaptan, Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda Çiçek’e “Bu nedir” diye sordu. İşi aslında başka bir firmanın aldığını ama bitiremediğini söyleyen Çiçek, “TOKİ, tasfiye yerine aynı şartlarla işin bitirilmesine karar vermiş, öyle alınmış” dedi. Allah’tan tek isteğinin “Kızılay’da gezerken ‘bu hırsız, şu soysuz gidiyor’ denilmemesi” olduğunu ifade eden Çiçek, şöyle devam etti: “Suç ve ceza şahsidir. Benim şerefim, benim evlatlarımdan, yakınlarımdan önde gelir. Benim yakınlarıma bırakacağım tek şey, temiz, dürüst bir geçmiştir. Buna en ufak bir helal getirecek olursa gereğini ben yaparım. Bir siyasetçinin bunu ötesinde verebileceği başka da teminat yoktur. Bu konuşmamı da ihbar kabul etsinler. Gerekirse yazılı olarak da yapmaya hazırım. Bir kanunsuzluk varsa savcıların harekete geçmesi gerekir. Geçmedilerse ihbar ediyorum.”

“Buradan ihbar ediyorum” sözünü birkaç kez yineleyen Çiçek, iddiayı gündeme getiren vekile de bir öneride bulundu. “Şimdi buradan çıkalım Ankara Savcılığı’na gidelim. Dilekçeyi de ben yazayım. Kim hukuksuzluk, namussuzluk yaptıysa, sonuna kadar hesabını versin. Hangi yöntemle ortaya çıkacaksa ben varım” dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İSTANBUL'DA TERÖR OPERASYONU

BAŞBAKANLIK,İSTEMİŞ ASKER İZLEMİŞ

GDO'YA DOMUZ YAĞI BULAŞTI
»  FLAŞ.. CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN ZERE AÇIKLAMASI
»  ERTOSUN'A İNCELEME
»  BÜLENT ARINÇ, AK PARTİ İÇİN EN BÜYÜK RİSK'İ AÇIKLADI
»  DP ESKİ LİDERİ SOYLU'YA ÇOK AĞIR SUÇLAMA!
»  MAHKEME ERDOĞAN'IN HARCAMALARINI SORDU!
»  ERGENEKON OPERASYONUYLA BENİ DEŞİFRE ETTİNİZ!
»  50 BİN KİŞİLİK YENİ BİR SİLAHLI KUVVET KURULACAK!
»  TÜBİTAK DİNLEME YAPILAMAYAN TELEFON ÜRETTİ
»  ELEKTRİK DAĞITIM DEVRİNDE DENİZ FENERİ PARMAĞI
»  SÜREKLİ YANLIŞ BİLGİ YAYAN PROF ?
»  CHP:" GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ POLİTİKACILAR"
»  ÇAĞRI MERKEZLERİ KAZIĞINA BAKAN UYARISI!
»  TİB'DEKİ 4,5 SAATLİK ARAMA SONA ERDİ
»  PKK İZLEMESİNDE 24 İNSANSIZ HAVA ARACI
»  DOMUZ GRİBİ AŞISI ŞEYDA HEMŞİREYİ DE HASTANELİK ETTİ
»  AİHM İŞİNE GELMEYEN KARARI KALDIRMADI
»  YUNAN GEMİSİNİ KORSANLARDAN MEHMETCİK KURTARDI
»  YÜZSÜZ İHBARCI SUBAY KİM?
»  BÜTÇE'DE KÜRTÇÜLÜK KAVGASI!
»  BÜYÜKANIT'TAN ŞOK SÖZLER!
»  CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN ALEVİ AÇILIMI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.